Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de kleefrijst gaar, giet af en laat afkoelen. Laat de kleefrijst een dag in de koeling staan, zodat het knapperiger wordt
Vijzel de knoflook, peper, suiker en de stelen van de koriander tot een pasta. Maak er een dip van door de vissaus, limoensap en -rasp en de blaadjes van de koriander erdoor te roeren. Maak van de rijst 12 of 16 balletjes en druk deze plat (dat gaat het beste met natgemaakte handen).
Verhit een laagje olie in een pan en bak hierin de koekjes (eventueel in porties) rondom lichtbruin. Bestrijk de koekjes met ei en bak ze nog een keer. Herhaal dit zodat er een laagje ei rond het koekje komt. Serveer de koekjes met de dip.