Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de bosui met de kool, komkommer en ui. Voeg de kimchi chili sauce toe en meng goed (gebruik handschoenen). Laat de kimchi bij voorkeur minimaal 24 uur intrekken.
Verdeel de mayonaise over 5 bakjes en geef ze allemaal een andere kleur. Verhit de olie tot 180ºC en frituur hierin de frieten in 5 minuten goudbruin. Meng de mayonaise losjes door elkaar. Serveer de frieten met de kimchi en de regenboogmayonaise.
Tip:
Je kunt de frieten ook vervangen door zoete aardappelfrieten. Wil je all the way gaan: beleg alles met cheddar en zet het even onder de salamander of in de oven om te laten smelten.