Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Draai de kip met 1 theelepel zout en 1 ei in de keukenmachine tot een gladde massa. Verdeel dit mengsel in porties ter grootte van nuggets. Gebruik daarvoor een spuitzak en druk de nuggets daarna met natte handen in vorm. Wentel ze door maïzena en leg ze op bakpapier.
Meng het andere ei met het mosterdpoeder, uiengranulaat, knoflookpoeder en chilipoeder. Voeg peper en zout naar smaak toe. Meng de bloem erdoor en voeg 6 eetlepels water toe tot het een dik beslag is.
Meng de harissa met de mayonaise. Haal de nuggets door het beslag en frituur ze in 4 minuten gaar en lichtbruin in frituurolie van 170ºC. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer met de rozenharissa-mayonaise.