Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop 200 ml slagroom stijf met de suiker. Zet even in de koeling. Meng de rest van de slagroom met de melk, de gecondenseerde melk en de vanillepasta.
Leg een biscuitbodem op een bord en prik erin met een vork. Bestrijk met de helft van het melkmengsel. De biscuit neemt het op en wordt hierdoor iets sponzig. Meng de helft van de geklopte slagroom met de limecurd en bestrijk de bodem hiermee.
Leg er een nog een bodem biscuit op, prik met een vork en bestrijk met het overige melkmengsel. Schep de geklopte slagroom erop, bestrooi met de merenguekruimels en schep het passievruchtvlees erop. Serveer meteen.
Ingrediënten
275 ml slagroom
20 g suiker
50 ml melk
75 ml gecondenseerde melk
2 tl vanillepasta
2 ronde biscuitbodems 18 cm ø (diepvries), ontdooid