Argentijnse garnalenspies met geroosterde avocado en limoen

Minispies van Argentijnse garnalen met gegrilde limoen en avocado van de bakplaat
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm het gourmetstel of de tafelgrill voor.
  2. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in partjes.
  3. Snijd de helft van limoen in 4 partjes en rasp de schil van de rest van de limoen over de spiesen en de avocado.
  4. Kruid de avocado met versgemalen peper en zout.
  5. Leg de garnalenspiesen op de bakplaat en rooster aan beide kanten tot het mooi gekleurd en net gaar is.
  6. Leg er de avocado en limoenpartjes bij en laat roosteren.
  7. Serveer de partjes avocado bij de spiesen en laat je gasten het sap van geroosterde limoen over de spiesen uitknijpen.

Ingrediënten

  • 4 mini Argentijnse garnalenspiesen
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • scheutje olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 18 september 2023