Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de suiker met een scheutje water tot 118ºC. Klop de helft van het eiwit op en giet terwijl de mixer klopt de kokende suikerstroop erop. Laat het eiwit kouddraaien voordat je het gaat gebruiken.
Zeef het amandelpoeder met het kleurpoeder, voeg het overige eiwit toe en meng dit tot een pasta.
Voeg het eiwitschuim in delen toe aan de pasta. Meng tot het beslag een beetje gaat lopen. Spuit cirkels op een bakpapier en laat goed drogen voordat je de macarons bakt.
Bak de macarons 15 minuten in een oven van 160ºC.
Passievruchtenganache
Kook de room samen met de passievruchtpuree. Giet de hete room op de witte chocolade en cacaoboter en emulgeer goed met behulp van de staafmixer.
Laat de ganache 24 uur opstijven in de koeling.
Spuit een flinke dop ganache op de macarons.
Passievruchtengelei
Meng de suiker door de passievruchtenpuree en breng aan de kook. Laat de gelei 2 minuten doorkoken.
Giet de hete gelei in een bak, dek af met plastic en laat volledig afkoelen.
Spuit een dopje gelei in de ganache.
Om een knipoog naar de passievruchtenvulling te maken kun je de macarons besprenkelen met sesamzaadjes.