Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Steek met behulp van een koekjessteker ronde plakken uit het witbrood. Besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper en bak in de voorverwarmde oven van 150 °C tot krokante toast.
Snijd de gerookte zalm in lange plakken en rol op tot roosjes.
Snijd de gerookte paling en de forelfilet in stukjes.
Dresseer de zalm, de forel en de paling op een plank en leg er de hele makreel, de toast en de zalmeitjes bij.
Schep de tartaarsaus in een potje en plaats bij de gerookte vis. Open de blikjes en zet eveneens op de plank.
Garneer het geheel ten slotte met partjes citroen en topjes dille.