Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook 500 ml water met de suiker en glucosestroop. Schenk de hete siroop over de pure chocola en laat 5 minuten staan. Roer het los zodat de chocola oplost en laat nog een half uur afkoelen. 2. Meng het cacaopoeder met de Prosorbet en meng dit met de staafmixer door het chocolademengsel. Laat afkoelen en in de koeling minimaal 3 uur, maar liever een nacht staan. Draai er daarna ijs van.
Schep in hoorntjes of kommetjes, serveer met een schepje kokosyoghurt en rasp er wat koffie overheen.