Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de schillen in ruim water en zorg ervoor dat er geen zand meer op zit. Laat uitlekken en leg op keukenpapier. Verhit de frituurolie tot 160 graden Celsius. Frituur de schillen in frituurolie van 160ºC, in kleine hoeveelheden in circa 3 minuten knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout. Herhaal dit met de rest van de schillen.
Meng intussen de overige ingrediënten en serveer naast de chips.