Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de gin en de tonic met elkaar en voeg er het sap en de rasp van de limoen aan toe.
Verwarm een heel klein beetje van de gin-tonic in een steelpan, neem van het vuur en los er de geweekte gelatine in op.
Meng goed met de rest van het vocht en verdeel over de gewenste vormpjes.
Plaats 4 uur in de koelkast, zodat het goed kan opstijven.
Dompel de vormpjes kort in heet water. Zet een bord omgekeerd op het vormpje en schud een paar keer, zodat de jelly gemakkelijk uit de vorm glijdt.
Serveer op een bordje en serveer onmiddellijk.
Tip:
Wanneer al het licht wordt uitgedaan en er alleen een UV-lamp of blacklight wordt aangezet, kleurt deze jelly volledig blauw. Het geeft een spectaculair effect bij het serveren.