Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor om direct te kunnen grillen.
Snijd koteletjes van het rack van zuiglam en kruid met versgemalen peper, fleur de sel en komijnzaad. Besprenkel lichtjes met olijfolie.
Pluk de muntblaadjes en snijd fijn.
Schil de watermeloen en snijd in driehoekige plakken. Kruid met olijfolie, sap en rasp van citroen, gesneden munt, fleur de sel en versgemalen peper.
Rooster de koteletjes en plakken watermeloen om en om op de barbecue tot ze stevig gegrild zijn. Het vlees mag lekker rosé blijven. Neem van de barbecue en verdeel over een schaal. Maak de raapsteeltjes lichtjes aan met olijfolie en een beetje citroensap en verdeel over de schaal.