Bruschetta met geplukte kwartelbout en doperwtencréme

Bruschetta met geplukte kwartelbout, doperwtencrème, dragonmayonaise en munt
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd het brood, gril met een beetje olijfolie en zout en peper dit na.
  2. Kook de doperwten in ruim water met zout en draai dit fijn met een scheut kookvocht.
  3. Voeg de munt toe als de crème wat is afgekoeld en maak de crème op smaak met peper, zout en olijfolie
  4. Pluk de kwartelboutjes van het bot en verwarm deze.
  5. Draai de dragon fijn met de mayonaise en doe deze in een spuitzak of spuitfles.
  6. Dresseer de geplukte kwartel op de bruschetta en zet puntjes doperwtencrème.
  7. Zet puntjes dragonmayonaise op de kwartel en garneer het gerecht af met de sojabonen, munt, landcress en affilla cress.
  8. Opmaaktip:
  9. Presenteer de bruschetta zoals op de foto als hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 plakken pain rustiek
  • 300 g gegaarde kwartelboutjes (op kamertemperatuur)
  • 100 g mayonaise
  • 10 g gehakte dragon
  • 200 g doperwten diepvries
  • takje munt
  • 50 g sojabonen
  • takjes landcress / affilla cress

Publicatie datum: 18 september 2023