Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de kidneybonen, zwarte bonen en red Mexican salsa.
Meng de tomaten met het limoensap en de koriander.
Verhit de zonnebloemolie en bak hierin de champignons 10 minuten tot ze geslonken en goudbruin zijn. Meng de lente-ui, knoflook en komijn erdoor en bak nog 2 minuten. Houd apart. Meng de pulled chicken met de salsa en bieslook.
Verdeel alle ingrediënten voor de topping over bakjes.
Serveer de tortilla’s met de vullingen en de toppings.
Tip:
Met deze bescheiden lijst heb je al 672 keuzes. Maar als je bijvoorbeeld de hoofdvulling uitbreidt met een chili van rundsvlees en bij de extra vulling een pulled oats chili en spicy jackfruit toevoegt dan heb je een veelvoud van 672.