Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de komkommer met 4 eetlepels azijn en peper en zout naar smaak en houd apart. Doe de rest van de azijn met de ui, jeneverbes, laurier, kruidnagel en peper in een steelpan. Voeg de witte wijn toe en breng aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. Giet intussen de quinoa af.
Verhit de olie en bak hierin de makreelfilets 1 minuut aan beide kanten. Leg ze in een schaal waar de vis precies in past en schenk het hete azijnmengsel erover. Laat afkoelen (het maakt de vis precies gaar).
Breng de quinoa op smaak met zout en peper en wat van het azijnmengsel van de vis. Verdeel over borden of kommen en leg de groenten en makreel erbij. Bestrooi met bieslook.
Tip:
Wil je iets meer pit? Meng 4 eetlepels mosterdmayonaise met 2 eetlepels van het azijnmengsel en 1 eetlepel versgeraspte mierikswortel.