Snelle witloof met ham, kaas & truffel

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180˚C.
  2. Rol de witlof per stuk in een plakje Breydelham.
  3. Meng de kaassaus met de zwarte truffel pastei.
  4. Leg de witlof rolletjes in een ovenvaste schaal en overgiet royaal met de kaassaus.
  5. Bestrooi met geraspte kaas en gratineer in de oven.
  6. Plaats in de oven tot er een goudgeel korstje ontstaat.
  7. Tip:
  8. Serveer met Kelderman aardappelpuree (73482 - 5311494), zo heb je helemaal geen werk en de keuken en tover je alsnog een heerlijke maaltijd op tafel.

Ingrediënten

  • 8 stronkjes sous-vide witloof (989657 - 4880452)
  • 8 plakjes Breydelham (71419 - 5132064)
  • 1 l Meesterschap vier kazensaus (921117 - 3180069)
  • 200 gr. Gruyère geraspt (134415 - 5080013)
  • 1 eetl. zwarte truffel pastei (68390 - 3812361)

Publicatie datum: 18 september 2023