Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de olijfolie met 1 eetlepel truffeltapenade en kruid met zout en peper.
Snijd mooie staven van de Pain Qnip en leg op een bakmatje. Smeer in met de truffelolijfolie en bak mooi krokant en goudbruin in de voorverwarmde oven.
Verwarm de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking, schenk in een fonduestel of vuurvaste pan en roer er 2 eetlepels truffeltapenade door. Kruid met versgemalen peper.
Maak de wilde paddenstoelen schoon en snijd of scheur naar eigen inzicht.
Verwarm een beetje olijfolie, fruit de sjalot met de knoflook erin aan en voeg de wilde paddenstoelen toe. Zet het vuur hoger en bak ze mooi bruin. Kruid met zout en peper en schep er de peterselie doorheen.
Verdeel de paddenstoelen over de kaasfondue en druppel er ten slotte nog enkele druppels truffelolie over.
Gebruik de toastjes om de kaasfondue met de paddenstoelen te eten.