Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Mix voor de pannenkoeken de melk, de eieren, het eiwit, de gepelde banaan, de havermoutvlokken, de honing, het bakpoeder en het zout in de blender of met behulp van een staafmixer tot een gladde massa.
Meng er de granola doorheen. Bewaar het beslag tot gebruik in de koelkast.
Meng de kokosyoghurt met de kersenconfituur en roer goed los.
Snijd de banaan in niet te dunne plakken.
Verwarm een klontje roomboter in een antiaanbakpan en schep hoopjes van het beslag in de pan. Bak op een middelhoog vuur aan de onderkant goudbruin. Draai voorzichtig om met een spatel en bak ook de andere kant goudbruin.
Schep uit de pan en houd warm op een bord boven een pan met heet water.
Voeg de plakjes banaan en de bramen toe aan de pan waarin de pannenkoekjes zijn gebakken en bak kort. Voeg de bramenconfituur toe en laat kort karamelliseren.
Maak een mooie stapel van de pannenkoeken, verdeel er het gekaramelliseerde fruit over en schep er de kokosyoghurt overheen.