Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm voor de compote de siroop van de kersen in een steelpan en voeg er de amandelen aan toe. Laat ongeveer 10 minuten op een laag pitje smoren, zodat de amandelen iets zachter worden.
Voeg de kersen, het citroensap en de -rasp toe en bind de compote eventueel lichtjes bij met maïzena.
Strooi de kristalsuiker op een bord en druk de plakken feeststol er aan beide kanten goed in.
Verwarm de plantaardige boter in een antiaanbakpan en bak op een laag vuur de plakken feeststol tot het licht begint te karamelliseren. Draai om en bak de andere kant op dezelfde manier.
Dresseer de gebakken feeststol op een bord en lepel er de compote over.
Schep er de frambozensorbet op en serveer onmiddellijk.