Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm het appelsap in een steelpan en voeg er de vloeibare karamel aan toe. Blijf goed roeren tot de karamel volledig is opgelost en houd warm.
Smelt de melkchocolade au bain-marie en snijd de ongeschilde appels in de lengte in plakken van ongeveer 15 mm dik. Prik er lollystokjes in.
Haal de plakken appel door de gesmolten chocolade en laat er de overtollige chocolade vanaf lopen. Leg op een bakplaat.
Hak de hazelnoten fijn en bestrooi er de chocoladeappels mee. Plaats ongeveer 10 minuten in de koelkast, zodat de chocolade kan opstijven.
Zet de chocoladefontein op stand 1 en schenk beetje bij beetje de warme karamel op de onderste laag van het apparaat.
Serveer met de appellolly’s, vers fruit, geroosterde noten en koekjes naar keuze. Laat je gasten aan tafel zelf hun lolly’s, koekjes en fruit door de karamel halen.
Tip:
Je kunt de karamel extra spannend maken door er een beetje fleur de sel of specerijen naar keuze aan toe te voegen.