Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de avocado doormidden en haal er de pit uit. Lepel het vruchtvlees uit de schil, maar zorg wel dat het heel blijft. Snijd in dunne plakjes.
Snijd met een zeer scherp mes de Argentijnse garnalen in de lengte in dunne plakjes.
Leg in een ondiepe schaal de avocado en de plakjes garnaal dakpansgewijs over elkaar, zodat een cirkel ontstaat. Maak op die manier 4 cirkels.
Rasp er de schil van de limoen overheen en sprenkel er ook het limoensap en de gerookte olijfolie over uit.
Kruid deze cirkels met peper en zout. Laat 1,5 uur marineren in de koelkast.
Leg met behulp van een spatel de gemarineerde avocado en garnalen op het bord en verdeel er de tuinkers en de tobikokaviaar over. Lepel er ten slotte nog een beetje van de marinade overheen.
Voor de sardientjes met dragonmosterd:
1. Haal de sardines uit de olie en dep ze droog met keukenpapier. Snijd voorzichtig in de lengte doormidden.
2. Snijd met een scherp broodmes de crackers schuin doormidden.
3. Leg er de gehalveerde sardines op en schep er de mosterd langs.
4. Maal er wat zwarte peper overheen en garneer met een topje dragon.