Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de gevogeltefond op een laag vuur trekken met het citroengras, de limoenblaadjes en de schalen van de gamba’s. Voeg de rode currypasta toe naar wens.
Flan van curry:
Meng de Debic Culinaire Original met de kokosmelk, de madrascurry en de agar agar. Breng aan de kook en stort uit op een plaatje. Laat opstijven en steek hiervan kleine rondjes uit.
Garnituur
Snijd de kippenfilet in fijne blokjes. Bak de gamba’s en de kippenblokjes in de Debic Bakken & Braden.
Opbouw:
Schik de stukjes gebakken kip, de gebakken gambastaarten en de rondjes flan van curry in een diep bord. Giet er de Thaise soep rond.
Afwerking:
Werk af met de seizoensgroenten en –kruiden en de grijze garnalen.