Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de rijst in een zeef en spoel tot het water helder is. Doe de rijst in een pan met de melk, slagroom, suiker, kaneelstokje, kardemom, saffraan en een mespuntje zout. Breng al roerend aan de kook en laat op een heel laag vuur gedurende 1 uur onder regelmatig roeren koken.
Verhit intussen de ghee en bak hierin de pistache- en cashewnoten en amandelen in 5 minuten lichtbruin. Laat afkoelen en hak grof.
Serveer de rijstpap in kommetjes met de gehakte noten en garneer met nog wat saffraan. Lekker met vers fruit zoals ananas of mango, eetbare bloemen en chilivlokken.