Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rooster in een droge pan op een matig vuur de kardemom, komijn, kruidnagel en chilivlokken 1 minuut tot ze geuren. Doe ze in een kom en laat afkoelen.
Smelt de smen en laat de oregano en korianderzaad op een laag vuur gedurende 5 minuten meetrekken.
Snijd het vet en vliesjes van het staartstuk en snijd het magere vlees in stukken. Hak het vervolgens nog wat fijner. Meng het vlees in een grote pan op een zeer laag vuur met de warme smen. De temperatuur moet niet zo laag zijn dat de smen stolt, maar ook niet zo hoog dat het vlees gaart. Breng op smaak met de geroosterde specerijen. meng alles even door en voeg zout naar smaak toe.