Rauwkost op de barbecue met Antwerpse cocktailsaus

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Laat de barbecue goed heet worden. Verdeel de bloemkool in roosjes en schrob de wortelen met een groenteborstel onder stromend water.
  2. Schil de selder met een dunschiller en snijd in stukken.
  3. Leg de bloemkoolroosjes, de wortelen, de selderij en de kerstomaten op het rooster van de barbecue. Leg er de takken zomerkruiden op. De groenten zijn klaar als de pel van de kerstomaten barst en de selder, bloemkool en wortelen goudbruin zijn.
  4. Leg de kruiden op een bord en serveer er de groenten op met de cocktailsaus d’Anvers.

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 1 bussel jonge miniwortelen
  • 4 stengels selder
  • 250 g gele kerstomaten
  • 250 g rode kerstomaten
  • Enkele takken houterige zomerkruiden zoals
  • tijm, curryplant en rozemarijn
  • 2 dl cocktailsaus d’Anvers

Publicatie datum: 18 september 2023