Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de barbecue goed heet worden. Verdeel de bloemkool in roosjes en schrob de wortelen met een groenteborstel onder stromend water.
Schil de selder met een dunschiller en snijd in stukken.
Leg de bloemkoolroosjes, de wortelen, de selderij en de kerstomaten op het rooster van de barbecue. Leg er de takken zomerkruiden op. De groenten zijn klaar als de pel van de kerstomaten barst en de selder, bloemkool en wortelen goudbruin zijn.
Leg de kruiden op een bord en serveer er de groenten op met de cocktailsaus d’Anvers.