Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bestrooi het vlees met de rub en kneed goed door elkaar, zodat de rub mooi verdeeld is.
Verwarm de barbecue voor en plaats er een hitteschild in, zodat je indirect kunt garen. Breng de temperatuur naar 140˚C en voeg wat rookhout toe aan de kooltjes.
Leg het vlees netjes op het rooster en laat ongeveer 70 minuten zachtjes garen. Draai tussendoor een paar keer om.
Meng ondertussen de barbecuesaus met de whisky en de appelsap en smeer er de ribfingers mee in.
Draai om en smeer nogmaals in zodat alle kanten bedekt zijn met de lak. Laat op deze manier ongeveer 15 minuten garen en lak telkens als je het vlees omdraait.