Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
snijd de kippendijfilets in stukjes en marineer met de helft van de miso gedurende ongeveer 2 uur
snijd 4 mooie bladeren van de paksoi en houd apart. Snijd de rest in dunne reepjes
snijd de mango in julienne en houd apart
bak de gemarineerde kippendijfilets in een beetje olie goudbruin, neem uit de pan en snijd heel fijn
bak in de pan waarin zojuist de kip is gebakken de reepjes paksoi met een lepel miso. Kruid eventueel met peper en zout. Meng met de mango en de kip
week de rijstvellen in water tot ze zacht zijn. Haal ze uit het water en dep goed droog. Leg de rijstvellen naast elkaar op de werkbank en leg er de achtergehouden bladeren paksoi op. Smeer in met een beetje miso
verdeel er de vulling over en bestrooi met de cashewnoten. Rol strak op en snijd voor het serveren schuin doormidden.
wijntip: L'Auberge du Périgord Sauvignon Blanc (127778)