Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
snijd de venkel en de aardappelen in stukken en kook volledig gaar in gezouten water. Giet af, laat goed uitlekken en draai glad in de keukenmachine met de roomboter en de Ricard
leg de loempiavellen op een bakpapier en bestrijk met eiwit. Bestrooi met het venkelzaad en wat zeezout en vouw dicht. Leg er een tweede bakpapier op en bak 15 minuten in een oven van 175 ºC
was de mosselen en kijk ze goed na op slechte exemplaren. Fruit de sjalot met de knoflook aan in een beetje zonnebloemolie, zet het vuur hoger en voeg de mosselen toe. Blus af met de witte wijn en voeg de tijm toe. Neem van het vuur als de schelpen opengaan
schil de zilveruitjes en bak deze in zonnebloemolie goudbruin en gaar. Kruid met peper, zout en olijfolie
bewaar enkele kleine blaadjes waterkers, kook de groentefond met de slagroom op en haal deze van het vuur. Voeg hier de waterkers en de boter aan toe en mix met de staafmixer tot een schuimige jus
kook het mosterdzaad gaar. Verdeel de venkelcrème over de borden en steek er de mosselen en de zilveruitjes tussen. Laat de ham over het gerecht heen smelten en steek er stukjes van het venkelkrokantje tussen
lepel er de waterkerssaus over en garneer met het mosterdzaad en de blaadjes waterkers.