Breekbrood met gesmoorde witte en gele ui en rijkelijk gegratineerd met pecorinokaas.

Gang
Lunchgerecht

Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 175 °C
  2. maak de rode en de witte ui schoon en snijd in dunne ringen
  3. verwarm de boter in een antiaanbakpan en stoof er zachtjes de uienringen met de tijm in tot ze zacht beginnen te worden, kruid af met peper en zout
  4. leg het brood op een bakplaat en verdeel er de uien over. Bestrooi met de kaas en bak ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. 
  5. wijntip: Cabel Gris rosé  (503045 / 5520069)

Ingrediënten

  • 1 breekbrood
  • 1 zoete witte ui
  • 1 rode ui
  • 4 takjes tijm (gerist)
  • 3 el geraspte pecorinokaas
  • 1 el roomboter
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 18 september 2023