Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verbrokkel de gist in een kommetje en meng met 100 ml lauwwarm water. Wanneer de gist is opgelost voeg je 2 eetlepels bloem toe. Roer door en laat een half uur staan.
Doe de rest van de bloem in de kom van een staande mixer. Meng met een deeghaak het gistmengsel, 2 eetlepels olie en 150 ml lauwwarm water erdoor. Voeg een flink snuifje zout en nog eens 50-100 ml water toe tot een plakkerig, maar wel samenhangend deeg. Dek af en zet het 24 uur in de koelkast.
Neem het deeg uit de kom en kneed het kort door. Verdeel het in 6-8 porties en rol iedere portie tot een bal en daarna tot een plat broodje. Laat nog 15 minuten rusten onder een schone doek.
Meng de feta en yoghurt door elkaar en voeg flink wat gemalen peper toe.
Rol het deeg nog wat platter en bestrijk met het fetamengsel. Bestrooi met de za’atar, oregano en zout. Besprenkel met de overige olie en bak in 6-10 minuten gaar en bruin in een oven van 250ºC.