Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de bonen gedurende 12 uur wellen in koud water. Spoel ze af en kook ze in 80 minuten gaar. Giet af. Kook intussen de spelt in water met wat zout in circa 60 minuten gaar.
Bak de sneetjes ontbijtspek knapperig in een droge pan . Laat uitlekken op keukenpapier en breek ze in stukken. Bak in dezelfde pan de worstjes bruin en gaar. Neem ze uit de pan. Veeg de pan schoon en bak de zwammetjes in olie op hoge stand. Bak in dezelfde pan een spiegelei van de kwarteleitjes.
Meng de bonen met de spelt, de tomaatjes, rucola en lavas. Breng op smaak met de rest van de olie, de azijn en peper en zout.
Dresseer het bonenmengsel met de rest van de ingrediënten erop en eromheen. Garneer met de Rock Chives. Meng de tonkatsu met de ketchup en de worcestershiresaus en serveer erbij.