Soba noedelsalade met zalm en Hellman's sesam soja vinaigrette

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

Sobanoedels

  1. Kook de sobanoedels en spoel ze koud als ze gaar zijn.
  2. Snijd het groen van de lente-uitjes fijn en zet deze even weg in wat ijswater.
  3. Snijd de mini komkommers en de radijs in schuine plakjes. Maak de sojascheuten schoon en snijd de little gem kropjes in partjes.
  4. Bak de zalm om en om in de geklaarde boteren voeg wat vinaigrette toe.
  5. Temper het vuur en bak/ lak de zalm in de pan.
  6. Afwerking
  7. Verdeel de sobanoedels samen met de little gem en de green peez sprouts op de bordjes.
  8. Leg de zalm erbij, samen met de gesneden komkommer, radijs, lente ui en de sojascheuten.
  9. Maak het geheel af met de sesam soy vinaigrette en garneer met de sesamzaadjes.
  10.  

Ingrediënten

Soba Noedels

  • geklaarde boter
  • 8 st zalmmootjes
  • 2,5 st sla, little gem
  • 75 g sojascheuten
  • 5 st witpuntjes radijs
  • 2,5 st mini komkommer
  • 1 lente uitje
  • 200 g soba noedels

Afwerking

  • 2.5 g zwarte sesamzaadjes
  • 2.5 g geroosterde sesamzaadjes2
  • Green peez sprouts
  • 1 dl Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L

Publicatie datum: 18 september 2023