Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Vet een vierkante bakvorm (van ongeveer 20x20 centimeter) in, of bekleed hem met bakpapier.
Smelt langzaam de kokosolie en haal van het vuur.
Voeg de fijngehakte chocolade en suiker toe en roer totdat de chocolade is gesmolten.
Klop er 3 eieren door totdat het beslag mooi glad is.
Voeg ¾ theelepel zout, cacaopoeder en bloem toe en meng goed.
Doe het beslag in de bakvorm en zet aan de kant.
Maak de pompoenswirl door de pompoenpuree, kokosmelk, 1 ei, likeur, ¼ theelepel zout, kaneelpoeder en nootmuskaat te mengen.
Laat telkens een lepel van het pompoenmengsel in het brownie beslag vallen. Om een swirl te maken kun je een chopstick of iets dergelijks gebruiken om rondjes te draaien door het beslag.
Bak de brownie voor 20 à 30 minuten in een oven op 160°C totdat de bovenkant een mooi korstje krijgt.
Finissez avec un boule de glacé à la cannelle et de l’atsina cress.