Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm een klontje roomboter in een antiaanbakpan en bak het rozijnenbrood aan beide kanten mooi goudbruin.
Bestrooi lichtjes met de suiker en karamelliseer kort aan beide kanten.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Smeer de toast lichtjes in met de confituur.
Snijd het harde puntje van de vijgen en snijd de vruchten in kwarten.
Maak de pan schoon en bak kort op 1 kant de plakjes <a href="https://www.sligro-ispc.be/nl/foie-royale">Foie Royale in de droge pan. Kruid met versgemalen peper en zout.
Dresseer de gebakken Foie Royale met de verse vijgen op de toast.
Garneer met de bloemblaadjes en een puntje van de confituur.