Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
2. Verwarm een klontje roomboter in een koekenpan tot deze mooi begint te kleuren. Voeg de bloemkoolroosjes toe en laat rustig roosteren en beetgaar worden. Voeg de tijm toe en kruid met zout en peper.
3. Schep er de hazelnoten doorheen en laat heel even roosteren.
4. Bak de maistortilla’s kort aan beide kanten in een droge koekenpan.
5. Leg op een schaal en schep er de geroosterde bloemkool met de hazelnoten op.