Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente in gezouten water, giet af en laat goed uitlekken.
Verwarm ondertussen de kookroom met de fijngesneden oregano en kruid met zout en peper. Laat lekker inkoken.
Schaaf de truffel en houd de mooiste plakjes apart. Snijd de rest fijn en voeg toe aan de kookroom.
Voeg de pasta toe aan de gereduceerde kookroom en rasp er de Parmezaanse kaas overheen. Meng goed door, zodat de kaas gaat smelten. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Leg de plakjes <a href="https://www.sligro-ispc.be/nl/foie-royale">foie royale onder in een pannetje of gebruik de Cheese Baker. Schep er de hete pasta overheen en garneer met de plakjes truffel.
Eventueel kun je de mac & cheese nog even gratineren in de hete oven.