Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe alle ingrediënten voor het kletskoppenbeslag in de beker van een keukenmachine en mix tot een vrijwel glad beslag. Schep in een kom en laat minimaal een half uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 165 °C.
Rol bolletjes van het beslag ter grootte van een flinke knikker op een bakmatje en bak de kletskoppen goudbruin in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en haal dan voorzichtig van het bakmatje.
Verwarm de slagroom in een steelpannetje, neem van het vuur en los er de chocolade in op. Roer er de Caramelz doorheen. Laat iets afkoelen en klop vervolgens luchtig met de handmixer. Schep in een spuitzakje.
Spuit een mooi laagje van deze karamel onder in martiniglazen en garneer met bloemblaadjes en geroosterde pinda’s.
Schep er een lepel crumble in en leg er een bol ijs op.
Dek het glas af met een kletskop en laat je gasten het aan tafel kapotslaan.