Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
1. Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in de lengte in, maar niet door.
2. Verhit de zonnebloemolie en bak hierin de uien op middelhoge stand 15 minuten tot ze gaar zijn en lichtbruin. Bestrooi met currypoeder.
3. Meng intussen de jalapeño met de salsa en verse koriander.
4. Schud de oesterzwam om met het gerookte paprikapoeder, peper en zout. Verhit de olijfolie en bak hierin de oesterzwam in circa 6 minuten gaar en een beetje droog. Meng de gebakken uien en de kaas erdoor en laat de kaas smelten. Breng op smaak met peper en zout en verdeel alles over de broodjes.
<p class="HoofdtekstA"><span lang="NL" xml:lang="NL">Liever eens wat anders dan paddenstoelen? Ga dan eens voor pulled oats<span lang="NL" xml:lang="NL"> uit de diepvries. Kruid ze op dezelfde manier met gerookt paprikapoeder. Dat geeft een bepaalde ‘vle<span lang="NL" xml:lang="NL">esachtige’ smaak die hier goed past.