Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rooster de rijst 15 minuten op middelhoge stand in een pan. Schud regelmatig zodat de rijst mooi goudbruin wordt. Laat afkoelen en stamp de rijst fijn in een vijzel.
Wel de rijstnoedels 15 minuten in koud water zodat ze zacht worden. Knip ze met een schaar wat korter en kook ze 2 minuten in water met zout. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken.
Verhit de olie en bak hierin de shiitake 3 minuten op hoge stand. Houd apart. Bak in dezelfde pan het vlees op hoge stand 5 minuten. Zet de warmtebron laag en bak nog 10 minuten. Voeg bosui, knoflook, laos, gember en waterkastanje toe en bak nog 2 minuten.
Meng limoensap met vissaus en schep alles met de gehakte kruiden, de peper en gebakken shiitake door de noedels. Laat even staan, proef en breng op smaak met meer limoensap en/of vissaus. Schep de rijst erdoor.
Schep de salade op borden en serveer met het vlees als topping.