Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit de olie in een pan en bak hierin de uien en knoflook 5 minuten. Schep het in een braadpan.
Verhit de helft van de boter in dezelfde pan. Dep het vlees droog en duw aan beide kanten in de bloem. Schud overtollige bloem af en bak de schenkels in de boter aan beide kanten bruin. Leg ze ook in de braadpan. Blus de pan af met de rode wijn, voeg de tomatensaus en laurier toe en schep het over de schenkels. Stoof alles op zeer lage stand in circa 1,5 uur gaar.
Kook de gnocchi in water met zout en giet ze af. Verhit de rest van de boter en bak hierin de gnocchi met de blaadjes salie circa 5 minuten. Serveer met de ossobuco en geraspte geitenkaas.
Ingrediënten
2 el olijfolie
2 rode uien, in halve ringen
1 teentje knoflook, fijngehakt
80 g boter
8 herten-ossobuco (diepvries), ontdooid
4 el bloem
300 ml rode wijn
ca. 350 ml pittige pastasaus
1 laurierblaadje
500 g aardappelgnocchi
4 takjes salie, alleen de blaadjes
1 klein stukje Belgische belegen of oude geitenkaas