Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd 2 plakken van 1 cm van het bevroren brioche brood (doe de rest ingepakt direct terug in de vriezer). Smelt de boter en meng de peterselie en knoflook erdoor. Bestrijk hiermee de sneetjes brioche aan 1 kant en rooster ze circa 5 minuten in een oven van 200ºC.
Steek met een rondje van circa 3 cm uit het brood. Leg er een ansjovisje omheen. Steek een prikker door een olijf en steek het ansjovisbroodje erop (steek door het punt waar het ansjovisje bij elkaar komt, dan blijft het perfect zitten).
Ingrediënten
1 recht briochebrood
25 gr lichtgezouten boter
2 takjes peterselie, blaadjes fijngehakt
1 teen verse knoflook, fijngehakt
1 blikje sardines, uitgelekt
10 Taggiasche olijven zonder pit
Extra: 10 satéprikkers
Artikelinfo:
Ortiz sardines in olijfolie (blikje 140 gram, art.nr. 766376)