Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng het vocht met de suiker tot het kookpunt en laat vervolgens even trekken zodat de suiker volledig oplost.
Neem van het vuur en laat iets afkoelen.
Plaats de lollystokjes in de ijsvorm en leg de ijsvorm op een plateau.
Vul de ijsvorm met het mengsel. Plaats in de vriezer en laat minimaal 6 uur invriezen.
Neem de waterijsjes uit de vormpjes en bewaar ze goed afgedekt, luchtdicht en los van elkaar in de vriezer.
Tip!
Pavoni ijsvormen zijn geschikt voor het maken van zowel waterijsjes als ijs van dikkere/romige structuren zoals vruchtenpuree, yoghurt en roomijs. Zorg dat de ijsmassa voor verdere verwerking goed gekoeld is. Koel de ijsvormen voor in de vriezer en giet daarna de afgekoelde ijsmassa in de vorm voor het beste resultaat.