Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.
Snijd het ciabattabrood in grove stukken, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Bak het ciabattabrood krokant in de oven.
Breng het water met de azijn en de suiker in een steelpannetje en breng aan de kook.
Schil de verschillende bietjes en snij ze met een mandoline in dunne plakjes.
Snijd de komkommer in staafjes.
Doe alles in aparte kommetjes en giet er het zoetzure mengels over. Laat minimaal 15 minuten marineren, of laat het idealiter een nacht doortrekken in de koelkast.
Beleg ieder ciabattatoastje met de warmgerookte zalm, plaats enkele minuten in de oven en garneer vervolgens met de verschillende (uitgelekte) bietjes en komkommer.
Maak af met een dopje aioli.
Tip!
serveer met Luxardo Limoncello Spritz
50 ml Luxardo limoncello
150 ml prosecco
Serveer in een groot wijnglas met ijsblokjes en garneer met een schijfje citroen en een takje munt.