BROODJES MET WARME HAM, KRUIDENSALADE EN TARTAARSAUS

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185°C.
  2. Bak de picolo broodjes af in de voorverwarmde oven.
  3. Snijd ze in de lengte doormidden, beleg met de plakjes gekookte ham en laat nog even verder opwarmen in de oven.
  4. Pluk de kruiden, meng ze met elkaar en voeg een scheutje olijfolie toe.
  5. Dresseer het kruidenmengsel op de broodjes, lepel er een beetje tartaarsaus op en garneer met een gerookte amandel.
  6. Tip!
  7. serveer met Crodino
  8. Schenk de Crodino uit over ijs blokjes in een klein wijnglas en garneer met een sinaasappelschijfje.

Ingrediënten

  •  4 picolo broodjes
  •  8 dunne plakjes gekookte ham
  •  4 takjes platte peterselie
  •  4 stengels bieslook
  •  4 takjes kervel
  •  4 takjes dragon
  •  Olijfolie
  •  4 tl tartaarsaus
  •  4 gerookte amandelen

Publicatie datum: 18 september 2023