Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de zoete aardappel in grove blokjes en prik aan dikke satéstokjes. Prik er bovenaan een takje rozemarijn in. Maak op deze manier 12 prikkers.
Smeer de prikkers rijkelijk in met de teriyakisaus en laat minimaal 30 minuten marineren.
Verwarm in een grillpan de zonnebloemolie en bak er om en om de prikkers in tot ze mooi gekleurd en goed warm zijn. Kruid nog lichtjes met zout en peper.
Dresseer op het bord en bestrooi met het sesamzaad en de gebakken uitjes.