Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Koriander mayonaise: Blend de olie samen met de koriander glad en zeef door, zo bekom je een koriander olie die je gebruikt als basis voor de mayonaise. Doe de eidooiers en zout in een mengkom. Begin te mixen met een garde, voeg de koriander olie toe, eerst een aantal druppen tot dat dit goed is opgenomen daarna in een mooie kleine straal. Blijf ondertussen goed mixen. Te snel toevoegen zorgt ervoor dat het mengsel niet glad wordt. Proef de mayonaise en voeg limoensap en peper toe om op smaak te brengen (zout voeg je toe in het begin, anders krijg je witte spikkels in de mayonaise). Doe de mayonaise in een knijpflesje.
Sot l'y laisse: Snijd de lente-ui fijn, bak de sot ly laisse aan in een scheutje plantaardige olie. Voeg de fijngesneden lente-ui toe en bak kort mee. Voeg vervolgens de chili bean saus toe en roer alles goed door mekaar.
Crumble: Hak de pinda’s fijn in een keukenmachine, voeg de krokante ui en Gado-Gado specerijen toe.
Afwerking: Leg een blaadje ijsbergsla in een kommetje en vul op met de sot l'y laisse. Bestrooi met crumble en werk af met enkele dotjes van de koriander mayonaise, verse koriander en eventueel daikon cress.