Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Houd een paar amandelen apart om de bonbons mee te garneren. Maal de overige amandelen, suiker, citroensap, sinaasappelschil, gember en genoeg sinaasappelsap tot een stevige pasta. Druk in de met plastic beklede vorm tot een rechthoekige platte lap.
Smelt 300 gram van de chocolade in een klein pannetje. Bestrijk de bovenkant van de amandelspijs met dun laagje gesmolten chocolade. Laat opstijven in de koelkast.
Haal uit de vorm en snijd voorzichtig in blokjes van circa 1,5 cm.
Smelt de chocolade opnieuw tot 45ºC. Hak de overige chocolade fijn en schep in een keer in het pannetje zodat de chocolade snel afkoelt tot 31ºC. Doop telkens een paar blokjes amandelspijs in de gesmolten chocolade met behulp van 2 vorken. Garneer met de achtergehouden amandelen.