Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt de boter in een steelpan. Voeg het maiszetmeel/maïzena toe en roer goed. Voeg de mosterd toe en roer goed. Voeg al roerend de melk toe. Laat de saus gedurende 2 minuten indikken. Zet apart.
Breng de bouillon aan de kook. Smelt hierin beetje bij beetje de Appenzeller Extra. Giet de bouillon over het mosterdmengsel. Verwarm kort en zet het vuur uit. Blijf roeren tot de soep licht gebonden is. Breng verder op smaak met peper, eventueel wat zout.
Verdeel de soep over de borden of glaasjes. Garneer met blokjes zalm en fijngesneden uitjes.