Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng in de keukenmachine de zachte kaas met de eieren. Voeg zout en peper toe. Voeg de bloem en de gist toe. Meng tot een glad beslag. Voeg de chorizo en de Appenzeller toe.
Verdeel het beslag over minicakevormpjes. Bak 15 minuten in de oven. De cakejes zijn gaar als een mespunt droog uit de cake komt.
Haal de cakejes uit de vormen. Laat afkoelen op een taartrooster.