Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de rozijnen minimaal een half uur wellen in de rum (maar liever langer).
Meng bloem, 3 eieren, melk en vanillesuiker in een mengkom tot een glad beslag. Voeg de rozijnen toe en roer ze er met een spatel doorheen.
Splits het overgebleven ei. Klop het eiwit luchtig met de mixer.
Voeg het eiwit toe aan het beslag en spatel het er voorzichtig doorheen.
Verhit de boter in een koekenpan en laat het beslag erin lopen. Leg een deksel op de pan en laat dit 4-6 minuten staan. Draai om zodra de onderkant een egale, bruine kleur heeft.
Maak met twee spatels de kaiserschmarrn kapot.
Serveer met de appelmoes en compote en bestrooi met poedersuiker.