Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de ingrediënten met een garde Doe dit in een kidde met 2 patronen. Spuit dit in een plastic bekertje voor 2/3 gevuld. Gaar dit op 1200 watt 1 minuut in de magnetron. Laat afkoelen en pluk hier kleine stukjes af. Droog dit 30 minuten in de oven op 60°C
Schil de kweeperen. Kook deze gaar met witte wijn, water en suiker (naar smaak) laurier. Pureer dit in de thermoblender zonder de laurier
Verhit de rode wijn saus. Voeg de overige ingrediënten toe, niet meer verhitten boven de 70°C. Breng op smaak met peper en zout.
Meng alle ingrediënten met elkaar. Rol hier mooie pillen van tot 1 cm dikte en 3 cm lang. Pocheer de gnocchi en breng op smaak met peper, zout en een sjalotje.
Braad de eend mooi goud bruin. Op cuisson brengen in een oven van 165°C. Laat daarna nog 20 minuten rusten. Gebruik de overige ingrediënten voor de garnering.
Ingrediënten
2 st wilde eenden
3 st vijgen
12 st uitgestoken rode gekookte bietjes
12 plakjes rauwe rode biet gemarineerd in vinaigrette